חומוס

בתחתית יש חומוס חלק במיוחד, והגריל משמש גם כבסיס למנות אחרות כמו פלאפל, עוף, בקר, טלה, חזיר או אפילו צלעות עוף וחזיר.

אם אתה משתמש בגריל, תוכל גם לקבל שתי דרכים מהנות אחרות ליהנות מחומוס וכל שאריות על ידי הכנת טוסט חומוס או פסטה חומוס. השתמש באותה השיטה להכנת הדבש, אך תבל את הבקר, או נסה את מתכון EasyHummus שלי לבשר מתובל.

אפשר לדלג על טחינה ולהוסיף בזיליקום לחומוס בזיליקום בהשראת פסטו

או לערבב אותו עם גרגרי חומוס כדי ליצור וריאציה. ניתן להחליף את החומוס בסלק מבושל לחומוס סלק חי או להוסיף עשבי תיבול טריים כמו פטרוזיליה, טימין, אורגנו, בזיליקום וכוסברה. פשוט, פשוט, מרושע וטעים, מתכון החומוס הזה הוא – בחינם ופשוט – כל כך טעים.

חומוס נעשה לרוב עם טחינה

אך אם אינכם אוהבים אותו או שאין לכם, תוכלו להוסיף מתכון שאינו דורש זאת. אפשר להכין מטבל חומוס בלעדיו – חומוס פשוט לא יעבוד. אתה יכול גם להוסיף בזיליקום טרי 1/4 כוס (או יותר), שטעמו טוב כמו דבורי פסטו קנויות, כמו המתכון של פסטו ולובסטר – של שריטות שאני מציג להלן, ולהוסיף אותו למתכונים שלך. אם לא עשית זאת, הייתי מכניס אותו גם למתכון למטה לחלופה מהירה וקלה.

שיהיה ברור

טחינה היא טעם חומוס בולט שלא כדאי לכם להשמיט לטעום אותנטי, אחרת תתגעגעו אליו. אם אתם רוצים להכין את המטבל "האמיתי" באמצעות מתכון חומוס אותנטי, ניתן להחליף טחינה במשהו אחר. אני ממליץ לקנות כוס טחינה טובה, מכיוון שהיא מרכיב שהוא ככל הנראה הבולט ביותר בטעם החומוס. אתה יכול גם להחליף אותו במתכונים שלך, אבל אני לא ממליץ עליו אם אתה רוצה להשתמש בו כי הוא טעים כל כך.

להכנת וריאציה של חומוס ביתי, מעבדים את הטחינה במעבד מזון לפני שמוסיפים את גרגרי החומוס. הניחו את גרגרי החומוס המרוקנים בקערה גדולה עם שמן הזית, מיץ הלימון, המלח ואבקת השום.

זהו החומוס המושלם לבית ומאריך את הזמן הדרוש לחומוס שלך רק ב -20 דקות, כך שלעולם לא תרצה לקנות חומוס. בעזרת כמה צעדים פשוטים ומעט סבלנות, תלמד כיצד להכין את החומוס המדהים הזה בבית.

לחצו על המתכון המלא ונסו אותו ותופתעו כמה קל להכין חומוס ביתי! כדי להכין מתכון לחומוס ביתי זה, אתם זקוקים לשלושה מתכוני חומוס ביתיים טעימים. הפעם נשתמש בטחינה ביתית, שהוכנה מאפס. אז קדימה, לחצו על דף המתכונים ונסו אותו.

לאנשים רבים יש טעמים שונים מאוד של טחינה על ידי החלפת חמאת בוטנים או חמאת שקדים

וזה בהחלט ישנה את הטעם הסופי של החומוס. לטעמו של חומוס דומה לחומוס, גם אם מערבבים איתו מרכיבים אחרים. והכי חשוב, לא מצאתי שום הבדל ניכר בטעם או במרקם ובמקום זאת השתמשתי בחנות – קניתי חומוס לבישול חומוס מיובש מדי פעם וזה תמיד היה נהדר. שלא לדבר על כך שלחומוס שנקנה בחנות אין את הטריות של חומוס טרי שכולנו מכירים ואוהבים. אל דאגה, חומוס משומר יכול עדיין להפוך יונק דבש נהדר, שהוא טוב באותה מידה או אפילו טוב יותר מאשר לקנות בחנות. אני נמצא במחנה של "ChickPEas", שאמור לוודא שהחומוס הביתי – שבבעלותו – יהיה יותר אותנטי, אבל לא שם דגש רב מדי על פשרה.

אני ממליץ פשוט לקנות חומוס אורגני טוב, שטוף, מנוקז ומוסיפים ישירות לחומוס. אני משתמש בקופסאות שימורים, מה שהפתיע אותי מכיוון שאוהבי חומוס רבים מתעקשים להשתמש בביצי עוף מיובשות.

כל מה שאתה צריך זה ויטמיקס, בלנדר, כמה גרגרי חומוס טריים וכמה כפות שמן זית, ואתה מוכן לערבב. עם קומץ מרכיבים טריים, כולל קורט מלח, חצי כפית אבקת שום וכף פלפל שחור, הכל מתכנס בתוך פחות משלוש דקות בוויטמיקס.

תוכן עניינים

פוסטים נוספים:

קרוז

שייט הוא הדרך האידיאלית להירגע ולחקור את העולם עבור כל מי שאוהב יוקרה, הרפתקאות ויופי של האוקיינוסים. פוסט זה בבלוג חוקר את היתרונות של שייט,

לקריאה נוספת »

מוזיאון ההעפלה וחיל הים

ברוך הבא למוזיאון ההגירה והצי, טיול מודרך לאורך קו החוף של פילדלפיה המדגיש את העבר המהגר של העיר. התגליות מלאות בידע והבנה היסטוריים וגיאוגרפיים המספקים

לקריאה נוספת »
דילוג לתוכן